Info media

Asistenții medicali argeșeni, dar și cei interesați de actualitatea din acest domeniu,  au ocazia să lectureze ediția de vară a revistei PRO ASISTENT ARGEȘEAN.

Sumarul numerelor 13-14 cuprinde  articole referitoare la: evenimentele de la nivel național la care a participat președintele OAMGMAMR, domnul Mircea Timofte, campania ,,Un test salvează o viață”, conferința Județeană ”ZILELE ASISTENTULUI MEDICAL ARGEȘEAN”, ediția a VI-a, simpozionul ,,Împreună pentru o generație sănătoasă”, dezbaterea privind rezidențiatul și educația pentru sănătate în școli, tableta legislativă și un interviu cu conf. univ. dr. George Mihail Man, decanul Facultății de Științe din cadrul Universității Pitești.

Majoritatea evenimentelor dezvoltate în cadrul articolelor din revistă sunt prezentate în editorialul ce poartă semnătura președintelui OAMGMAMR ARGEȘ, Estera Stămoiu.

Revista PRO ASISTENT ARGEȘEAN este creditată de OAMGMAMR cu 5 credite EMC/an, iar pentru rezolvarea corectă a tuturor testelor atașate fiecărui număr, se acordă încă 2 credite EMC/an. Procedura de abonare, accesare și vizualizare a revistei, precum și modul de obținere a creditelor EMC este disponibilă pe site-ul filialei, în secțiunea REVISTA.