Info media

Ordinul Asistenților Medicali Argeș aduce la cunoștința asistenților medicali că în baza Ordinului M.S. nr. 613/2013, Ministerul Sănătății organizează prin Școala Națională de Sănătate Publică, Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar București, programe de specializare în specialitățile: Radiologie-imagistică medicală, Laborator, Balneofizioterapie, Nutriție și dietetică, Igienă și sănătate publică.

 Potrivit prevederilor actului normativ mai sus menționat, la programele de pregătire pentru obţinerea specializărilor pot participa numai asistenții medicali generaliști și asistenții medicali de pediatrie.

 Înscrierea pentru anul de învățământ 2017-2018 se face în perioada 01 august-30 septembrie 2017, iar unitățile sanitare publice sau private interesate pot trimite pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. următoarele documente:

 solicitarea din partea instituției, însoțită de tabelul nominal cu asistenții medicali angajați pentru care se solicită înscrierea, specializarea dorită și datele de contact ale instituției (modelul se poate descărca de pe site-ul www.snspms.ro);

 copie carte identitate participant.

             Repartiția participanților pe centre de pregătire va fi afișată pe site-ul SNSPMPDS București. În urma efectuării repartizării, dosarul complet de înscriere pentru fiecare participant se va depune la o dată și o locație care vor fi anunțate ulterior pe aceeași adresă de site (www.snspms.ro).

 Dosarul de înscriere va cuprinde următoarele documente în copie:

 diplomă sau certificat de absolvire studii în specialitățile asistent medical generalist sau de pediatrie;

 certificat de membru OAMGMAMR și aviz anual pentru exercitarea profesiei;

 adeverință de salariat;

 carte de identitate și date de contact (număr de telefon și adresă de e-mail);

 dovada plății taxei de participare (cuantumul taxei de participare/cursant va fi afişată pe site).

 Mai multe detalii despre înscrierea la programele de specializare vor fi publicate pe site-ul Școlii Naționale de Sănătate Publică, Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar București (www.snspms.ro) și pe site-ul OAMGMAMR Argeș (www.oammr-arges.ro).